Nieuws


Wegens de corona maatregelen hebben we een aangepast lesrooster .


Wil je een keer een proefles mee trainen meldt je dan  aan via      info@sportschoolvandermeij.nl                                                                                                      dan ontvang je alle info omtrent het volgen van een proefles .

Bij klachten van keelpijn , griep blijf thuis , laat je testen  en wacht tot je gezond bent 


Met ingang van zaterdag 6 november moet iedereen vanaf 13 jaar en ouder weer een mondkapje dragen op de sportschool , in de zaal hoeft het mondkapje niet gedragen te worden .

Wij hebben er bewust voor gekozen om de vaccinatie wel te nemen maar vinden dat iedereen het recht heeft om zelf te beslissen of ze de vaccinatie nemen , dus balen er enorm van dat wij verplicht zijn om iedereen van 18 jaar en ouder te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs .

De overheid heeft deze beslissing om te controleren voor ons wel erg makkelijk gemaakt , controleren wij niet dan krijgen wij een torenhoge boete die wij ons niet kunnen veroorloven na de laatste lockdown periode .

Ben je het niet eens met deze maatregelen uit je dan zonder geweld en met respect voor iedereen die tegenover je staat .
 
Vanaf 1 juli heeft de KBN een lidmaatschapsactie voor alle nieuwe leden die zich willen aansluiten bij de KBN. Alle nieuwe leden en her inschrijvers die zich vanaf 1 juli inschrijven voor het lidmaatschap bij de KBN krijgen 50% korting op de contributie voor 2021!

Inschrijven bij de Karate-do Bond Nederland kan gemakkelijk via onze website: https://www.kbn.nl/online-aanmelden-als-lid/. Kies bij het lidmaatschap vervolgens voor de juiste contributiegroep. De 50% korting op de contributie voor 2021 wordt automatisch verrekend. 

Aansluitnummer sportschool van der Meij  05-149
Meer info over De dag van de Sport       

  https://www.dagvandesport.nl
         https://www.facebook.com/pg/dagvandesportbeverwijk/posts/E-mailen
Instagram