Nieuws


Vanaf zaterdag 15 januari is de sportschool weer open voor leden 


Wil je een keer een proefles mee trainen meldt je dan  aan via      info@sportschoolvandermeij.nl                                                                                                      dan ontvang je alle info omtrent het volgen van een proefles .

Bij klachten van keelpijn , griep blijf thuis , laat je testen  en wacht tot je gezond bent 


 Iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet  een mondkapje dragen op de sportschool , in de zaal hoeft het mondkapje niet gedragen te worden .

Wij hebben er bewust voor gekozen om de vaccinatie wel te nemen maar vinden dat iedereen het recht heeft om zelf te beslissen of ze de vaccinatie nemen , dus balen er enorm van dat wij verplicht zijn om iedereen van 18 jaar en ouder te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs .

De overheid heeft deze beslissing om te controleren voor ons wel erg makkelijk gemaakt , controleren wij niet dan krijgen wij een torenhoge boete die wij ons niet kunnen veroorloven na de laatste lockdown periode .

Ben je het niet eens met deze maatregelen uit je dan zonder geweld en met respect voor iedereen die tegenover je staat .

 
Vanaf 1 december 2021 heeft de KBN een lidmaatschapsactie voor alle nieuwe leden die zich willen aansluiten bij de KBN. 

  

Meld je aan in december 2021 en krijg gratis het KBN paspoort

contributie 2021 slechts € 5

Inschrijven bij de Karate-do Bond Nederland kan gemakkelijk via www.kbn.nl/lid-worden

Aansluitnummer sportschool van der Meij  05-149


De Dopingautoriteit heeft verschillende e-learningsmodules ontwikkeld .Dit zijn korte cursussen met een toets . Op zeer toegankelijke wijze wordt verteld wat doping is  . Deelname is gratis  kijk op  :     https://elearning.dopingautoriteit.nl                   voor de digitale folder :   https://www.dopingautoriteit.nl/tips


Meer info over De dag van de Sport       

  https://www.dagvandesport.nl
         https://www.facebook.com/pg/dagvandesportbeverwijk/posts/E-mailen
Instagram