Sportschool van der Meij 
Trainen met behoud van hersencellen al 41 jaar

Karate     


 

Bij sportschool van der Meij wordt Wado Ryu Karate beoefend  Wado Ryu is de grootste stijlgroep in Japan en de rest van de wereld , en werd in de jaren 60 door verschillende Japanse grootmeesters naar Europa en ook naar Nederland gebracht . Bij het Wado Ryu Karate liggen de accenten op snelle , soepele , explosieve en ontwijkende bewegingen , een Wado Ryu Karateka is dus uiterst geschikt om deel te nemen aan Karate wedstrijden . Ook zijn de trainingen bij sportschool van der Meij uiterst geschikt om je conditie  concentratie ,coordinatie , zelfvertrouwen en zelfbeheersing te trainen . Wat deze trainingen weer uiterst geschikt maakt voor de jeugd . Zowel jongens als meisjes kunnen vanaf hun zesde jaar Karate trainen .


Wij zijn aangesloten bij de Karate - Do Bond Nederland  onder nummer  05-149      https://www.karatebond.nl

Aanmelden als lid van de KBN :
Inschrijven bij de Karate-do Bond Nederland kan gemakkelijk via www.kbn.nl/lid-worden
Aansluitnummer sportschool van der Meij  05-149Kickboksen 


Full contact sport voor jong en oud waarbij gebruik wordt gemaakt van boks technieken en trap technieken men kan het recreatief beoefenen waarbij de verschillende boks en trap technieken op de stootzak worden geoefend en waarbij het accent ligt op een lekker uurtje trainen waarbij gewerkt wordt aan de algehele conditie en techniek .

Men kan het ook wedstrijd gericht beoefenen , bij deze trainingen hebben de kickboksers meer lichamelijk contact en worden de verschillende technieken meer op elkaar getraind . En natuurlijk wordt er tijdens de wedstrijdtraining flink gespard . Aan de wedstrijdtraining kan je echter pas meedoen als je over een goede conditie  beschikt en de benodigde technieken onder de knie hebt .


 

In een tijdperk waarin de jeugd tal van mogelijkheden heeft om hun vrije tijd door te brengen, is kickboksen bij Sportschool Van der Meij opvallend als een buitengewoon waardevolle keuze. Deze dynamische sport biedt niet alleen fysieke voordelen, maar heeft ook aanzienlijke positieve gevolgen voor de mentale en sociale ontwikkeling van jongeren.
Fysieke Voordelen:


Fysieke Fitheid: Kickboksen is een intense sport die cardiovasculaire conditie, kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Jongeren die aan kickboksen doen, profiteren van een algehele verbetering van hun fysieke fitheid.
Zelfverdediging: Kickboksen leert jongeren praktische zelfverdedigingsvaardigheden, waardoor ze zich veiliger en zelfverzekerder kunnen voelen in verschillende situaties.
Lichaamsbewustzijn: Door te leren bewegen en balanceren, ontwikkelen jongeren een beter begrip van hun lichaam, wat hun algemene coördinatie en motorische vaardigheden verbetert.
Mentale Voordelen:


Zelfdiscipline: Kickboksen vereist consistentie en toewijding, wat jongeren helpt bij het ontwikkelen van zelfdiscipline en doorzettingsvermogen.
Stressvermindering: Het beoefenen van kickboksen biedt een gezonde uitlaatklep voor stress en frustratie, wat kan leiden tot een verbeterde emotionele gezondheid.
Zelfvertrouwen: Naarmate jongeren hun vaardigheden in kickboksen verbeteren, bouwen ze een groter gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen op.
Sociale Voordelen:


Teamwork: In een kickboksomgeving leren jongeren samenwerken en communiceren met hun medetrainingspartners, wat waardevolle sociale vaardigheden bevordert.
Respect: Kickboksen onderwijst respect voor instructeurs en medeleden, evenals de waarde van discipline en eerlijkheid.
Vriendschappen: Sportschool Van der Meij biedt een gemeenschap van jongeren die dezelfde passie delen, wat kan leiden tot langdurige vriendschappen.
Sportschool Van der Meij biedt niet alleen een plek om kickboksvaardigheden te ontwikkelen, maar ook een omgeving waarin jongeren kunnen groeien als individuen. Het is de ideale setting om te investeren in de fysieke, mentale en sociale welzijn van onze jeugd.
Kortom, kickboksen is niet alleen een sport; het is een middel voor persoonlijke groei en empowerment voor de jeugd. Kom trainen bij Sportschool Van der Meij en ontdek de talloze voordelen die deze sport te bieden heeft voor onze jongeren. 

 

Wij zijn houder van het Keurmerk Vechtsportautoriteit  VA               https://www.vechtsportautoriteit.nl  Fight-Fit 


Een les met veel verschillende elementen  bokszak training afgewisseld met fitness apparaten een stevige circuittraining , door de combinatie van kracht ,  conditie en lenigheid worden de belangrijkste spiergroepen waaronder buik , benen en billen getraind . De ideale training voor mensen die niet willen sparren maar wel aan hun conditie willen werken , gewicht willen verliezen en spieren willen kweken .Dames uur


Even een uurtje voor jezelf waarin je aan je conditie en spieropbouw kunt werken door wel hard te trainen en waarbij er door de trainer  goed op gelet wordt dat je de juiste kickboks technieken goed uitvoert  op de bokszak of de pads  afgewisseld met apparaten maar waarbij ook zeker ruimte is om te lachen . Tijdens deze les wordt er niet gespard .Je krijgt een zeer effectieve training waarbij je ook het nodige gewicht verliest . Deze lessen zijn op maandag , woensdag en vrijdag ochtend van 9.00 tot 10.00 uur .
Personal Training € 30 per les


Train je liever 1 op 1 met individuele  begeleiding  en persoonlijke aandacht  om het beste  uit jezelf te halen  dan kan dat van maandag tot en met zaterdag overdag op een dag en tijd dat het jouw uitkomt een privé les is super effectief vanwege de 1 op 1 begeleiding tevens helpt de trainer je door de moeilijke momenten heen .

Je kunt zelf bepalen wat je wilt trainen bv de kickboks technieken snel onder de knie krijgen of op de fitness toestellen trainen of een combinatie daarvan , deze training is uitermate geschikt om snel gewicht te verliezen en conditie op te bouwen . Heb je altijd al eens willen kickboksen maar is de drempel te hoog voor een groeps- les is dit de ideale manier om kennis te maken 

Uiteraard kun je deze training ook met twee of drie personen boeken , en is een personal training het ultieme sportieve cadeau om weg te geven . 


  telefoon : 06-38 05 64 79

proefles maak een afspraak via info@sportschoolvandermeij.nl


 


 


 


            
       
                                                                                                                                                        

                                                                                                  

                                                                                                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


 

 

 

E-mailen
Map
Info
Instagram