-- 35 JAAR --
M
E
N
U
Klik op de link om naar de betreffende pagina te gaan
Contact  

Zaterdag 30 november 2013

De 14 jarige Mitchell Steeman heeft tijdens het kickboks gala Fight Explosion in Rotterdam een jeugd partij gevochten tegen Yuri Romijn van Hadji Gym uit Utrecht .Mitchell had al eerder tegen Yuri gevochten en toen onterecht verloren tijd voor revenge dus .Mitchell liet er deze keer geen twijfel over bestaan en bestookte Yuri met stoten en knieen op het lichaam gevolgd door lowkicks . Hij wist alle 3 de rondes overtuigend te winnen en dit keer als winnaar uit de ring te stappen .  De partij van Connor ging niet door omdat zijn tegenstander niet kwam opdagen .

Zondag 22 januari organiseerde Elhatri een Mix Fight Gala in Eindhov en .

Sportschool van der Meij uit Beverwijk was daar met een aantal jeugd vechters die voor de eerste keer de kickboxring betraden .De 12 jarige Mitchell Steeman wist na een spannende partij tegen Mischa Wils van Budosporten Elhatri de volle winst te pakken .

De 11 jarige Dylan Dijkstra vocht een onbeslist tegen Jordi Seebregts van Budosporten Elhatri .Thijs Arends 11 , Rico Brasser 12 , en Berry Coret 13 jaar oud vochten goed , deden hun uiterste best maar wisten helaas hun partij niet te winnen .

Als laatste was bij de oudere jongens Bowie Zonneveld aan de beurt , de 16 jarige Bowie vocht weer een top partij tegen de 19 jarige Aimane Amer van Bushido , hij wist alle 3 de rondes op zijn naam te schrijven en daardoor deze partij duidelijk te winnen .

De partij van Rick Bregman ging niet door omdat Rick 4 kilo lichter was dan zijn tegenstander .

De tegenstander van Jesse de Vreeze had zich tijdig teruggetrokken , en op het gala zelf kreeg Ramon van der Meij te horen dat zijn tegenstander niet mee zou doen vanwege een blessure .

Erwin en Ramon bedankt voor de goede verzorging van de vechters , Priscilla bedankt voor het filmen van de partijen zodat we alles nog even terug kunnen zien .

Alle ouders en andere meegereisde vrienden en sportschool leden BEDANKT voor jullie support ook dankzij jullie was dit weer een sportief kickbox gala .

 

Jaap en Marja

 

Klik  HIER  voor de oude wedstrijdverslagen.

 

Zaterdag 3 december organiseerde de “tank” Clyde van Dams het Seek and Destroy gala te Nieuwegein. Sportschool van der Meij was op dit gala vertegenwoordigd met drie vechters. Bij de jeugd was het Dylan Dijkstra die het op moest nemen tegen de thuisvechter Dean van Ditmarsch van MTC van Dams. Dylan vocht zijn eerste partij en deed dit niet onverdienstelijk. Helaas moest hij de overwinning aan zijn tegenstander laten. Ook Ahmed Ince vocht deze avond zijn eerste partij tegen de meer ervaren Ali Rezai van FPA Gym. Ahmed vocht een goede eerste ronde maar liep in de tweede ronde op een zware down en kreeg dardoor acht tellen rust. Bewonderenswaardig was het hoe hij na zo’n zware down weer opstond en verder ging waar hij mee bezig was. Helaas verloor hij mede door de down in de tweede ronde deze partij. Als laatste was het de beurt aan Bowie Zonneveld. De zestien jarige Bowie vocht een partij tegen de tweeendertigjarige Wolf van Strien van AKKA Gym. Bowie begon als een tornado en is daar eigenlijk niet meer mee gestopt. Hij belaagde zijn tegenstander drie rondes lang met trappen, stoten en er werden zelfs gesprongen knie technieken gemaakt. Een topprestatie van dit jonge kickbox talent. Winnaar door een unanieme beslissing van de jury Bowie Zonneveld.

 

 

Bowie Zonneveld  Nederlands Kampioen Kickboxing

Zondag 21 november is in Schaijk  tijdens  het door Burgt Muay Thai  georganiseerde kickboxing gala Warriors of the South de 15 jarige Bowie Zonneveld  van sportschool van der Meij Nederlands Kampioen kickboxing bij de jeugd tot 70 kg geworden .

Hij werd dit door een vierman toernooi te winnen waarbij hij twee partijen moest draaien van 3 x 1.5 min. De eerste partij stond hij tegenover Antoine Baley van X-plosion .

Dit was een zeer spannende partij waarin Bowie goed combineerde en iedere ronde zijn punten bij elkaar sprokkelde mede door zijn goed geplaatste low kicks wist hij deze partij winnend af te sluiten en zich hiermee te plaatsen voor de finale. In de tweede finale moest hij het opnemen tegen Ali Hu van Deds-style

Ook dit was een spannende en vooral harde partij, over en weer werden er punten gescoord maar wederom waren het de harde low kicks van Bowie die de doorslag gaven . Winnaar door unanieme beslissing en Nederlands Kampioen Bowie Zonneveld die getraind en gecoacht  wordt door Ramon en Jaap van der Meij .

 

 

Zaterdag 13 juli organiseerde Shima Gym een kickboxing gala in de Zilvermeeuwen te Zaandam ,sportschool van der Meij had hiervoor twee jongens ingeschreven Bowie Zonneveld en Ramon van der Meij . Bowie moest als eerste aan treden tegen Mohamed Yagkoubi van Sokudo Gym uit Hoogwoud , het werd een partij waarbij vooral in de eerste ronde de vonken eraf vlogen , Bowie hoekte er stevig op los en combineerde zijn hoeken goed met snelle lowkicks en wist zodoende de eerste ronde overtuigend op zijn naam te zetten .

De tweede ronde ging Bowie gewoon door met combineren en hield daar bij zijn dekking goed dicht wat resulteerde in een dik verdiende punten overwinning. Ook groot respect voor Ramon van der Meij ondanks dat hij ziek was  vocht  hij een partij in de klasse 80 kg tegen Koen Emers van Buhsido uit Den Haag , ook dit was een spetterede partij waarbij in de eerste ronde goed gecombineerd werd , Ramon vocht een goede partij maar moest dit keer de overwinning aan zijn tegenstander laten .

 

Winst voor Ramon

Op moederdag zondag 10 mei organiseerde team Schreiber een kickboxing gala in sporthal de Lelie te Akersloot  

Voor sportschool van der Meij uit Beverwijk deden twee vechters mee , de veertien jarige Bowie Zonneveld vocht een jeugd partij tegen de vijftien jarige Regilio vd Ent  van Sportsart uit den Helder . Bowie vocht een goede partij maar moest na twee rondes stevig kickboxen de overwinning aan zijn tegenstander laten .Hierna was het de beurt aan de negentien jarige Ramon van der Meij  , hij trad aan tegen de twee en dertig jarige Rene ter Haar  van Seconds Out uit Almere . In de eerste ronde pakte Ramon een punten voorsprong , hij plaatste veel low-kicks en goede boks combinatie´s op het hoofd en de benen van Rene . De tweede ronde was 1 minuut oud toen Ramon een spat zuivere rechtse hoek plaatste op de kaak van zijn tegenstander , deze ging neer en moest 8 tellen in ontvangst nemen , 30 seconden later weer een rechtse hoek op het hoofd van Rene  waarna de scheidsrechter de partij stopte , winnaar op T.K.O. Ramon van der Meij

 

Winst voor Bowie

Zondag 26 oktober 2008 organiseerde Melvin Manhoef het BEST of the BEST kickbox kids championship in het Zonnehuis in Amsterdam noord . Sportschool van der Meij had twee van hun jeugdige kickboxers ingeschreven . De 15 jarige Lisa van Renswoude vocht op dit gala haar eerste partij , ze vocht een goede wedstrijd maar na drie ronden verloor zij op punten van de eveneens 15 jarige Dionysia Roethof van Pancration uit Amsterdam .De 13 jarige Bowie Zonneveld was echter snel klaar met zijn tegenstander , in de eerste ronde plaatste hij een paar goede stoten en trappen , waarna hij het tempo opvoerde en een regen van stoten en trappen op zijn tegenstander afvuurde . Voor de tweede ronde kwam de 14 jarige Joey Goedkoop van Celen Gym niet meer uit zijn hoek . Winnaar door opgave tegenstander Bowie Zonneveld .

Zaterdag 29 maart was er een kickboxinggala in Hoogwoud , dat werd georganiseerd door Sokudo gym . Tijdens de vierde partij was het een Beverwijks onderonsje . Tom Duivenvoorde van sportschool van der Meij kwam uit tegen Serkan Yayli van Top Team Beverwijk .Deze jeugd partij was afgesloten over drie ronden van 1.5 min.Beide jeugdige kickboxers vochten voor wat ze waard waren en wisselden stoten goed af met trappen naar het lichaam en benen , het was een spannende wedstrijd maar Tom had alle drie de ronden een overwicht en won deze sportieve partij verdiend op punten .

 

Kickboxing zege voor Tom van Duivenvoorde

 Zaterdag 16 februari was er weer een kickboxing gala in sporthal de Zilvermeeuwen te Zaandam . Sportschool van der Meij had in de gewichtsklasse tot 75 kg. De pas 15 jarige Tom van Duivenvoorde zijn eerste jeugd partij laten vechten . Hij vocht tegen de eveneens 15 jarige Regillio van Everybody Gym . Het werd een spetterende partij waar de vonken vanaf vlogen . In de eerste ronde werd er door beide vechters goed gecombineerd en veel gescoord met stoten en low kicks , maar in de tweede ronde nam Tom duidelijk het initiatief en raakte zijn tegenstander regelmatig , zette hem vast in de hoek en liet een regen van stoten op hem neerdalen . Hierop had Regillio geen antwoord , aan het eind van de partij zette Tom nog een keer de turbo aan en wist nog een paar keer goed te scoren , na twee rondes stond de winnaar in de rode hoek Tom van Duivenvoorde .

 

Punten overwinning voor Jesse van Langen

Zaterdag 10 februari was er een kickboxing – free fight muay thai gala in sporthal de Zilvermeeuwen te Zaandam.

Sportschool van der Meij werd daar vertegenwoordigd door de 17 jarige Jesse van Langen uit Beverwijk. Jesse vocht een kickbox partij in de klasse tot 76 kg. Die ging over 3 ronden van 1.5 min. Tegen de 31 jarige Lopes van sportschool Body shape uit Krommenie . Na een goede eerste ronde van Jesse  kwam  Lopes  in de tweede ronde goed terug maar toch niet genoeg om Jesse echt in de problemen te brengen .

In de derde ronde liet Jesse er geen twijfel over bestaan wie deze wedstrijd moest winnen met enkele snelle high kicks wist hij deze wedstrijd in zijn voordeel te beslissen .
Punten overwinning voor Jesse van Langen

Zondag 26 november 2006 werd het kickboxinggala Victory or Hell gehouden in de van Hogendorphal in Amsterdam , dit gala werd georganiseerd door Erwin van der Meulen van Xena Gym , sportschool van der Meij werd vertegenwoordigd door Jesse van Langen deze talentvolle pas 16 jarige kickboxer trad aan in de gewichtsklasse tot 75 kg. tegen Fuat Sahin . Jesse vocht een goede partij en gaf Fuat in de eerste ronde geen schijn van kans in de tweede ronde kwam
Fuat in het begin aardig terug maar aan het eind van de tweede ronde nam Jesse het gevecht weer over , een dik verdiende punten overwinning voor Jesse van Langen .

 

Zaterdag 27 mei 2006 was er weer een muay thai kickboxing gala 

Dat gehouden werd in sportcomplex de Voltreffer te Nieuwegein , dit gala werd georganiseerd door Hassan Ziani van het gelijknamige Ziani gym . Sportschool van der Meij was daar aanwezig met de pas 16 jarige Jesse van Langen in de catagorie tot 80 kg. Zijn tegenstander was de 20 jarige Rick van Soest.

De wedstrijd begon erg fel , Jesse plaatste een paar goede stoot combinatie´s gevolgd met linkse en rechtse low kicks , rick van Soest liet even zijn dekking zakken en direct plaatste Jesse een keiharde high kick waardoor van Soest zwaar K.O. ging .

Winnaar na 1 min. en 10 sec. in de eerste ronde Jesse van Langen

 

Zaterdag 14 mei was er weer een kickboksgala in Amersfoort. 

Dit gala werd georganiseerd door Cool gym. Sportschool van der Meij had voor dit gala vijf vechters ingeschreven. Bij de jeugd moest Mike den Dunnen de spits afbijten. Hij vocht een party in de N- klasse tot 35kg tegen de Groot van Relex gym. Mike nam vanaf het begin het heft in handen en wist deze wedstrijd overtuigend te winnen.

Hierna was het de beurt aan Jesse van Langen. Hij vocht zijn eerste party in de N- klasse tot 73 kg tegen Kevin dorothea van King petch. Jesse vocht een goede party maar verloor na een spannende wedstrijd op punten. Daarna was Ramon van der Meij aan de beurt. Hij vocht een N- party tegen Turgut van Muay-Tai Nijkerk. Dit was een walk-over voor Ramon. Binnen 30 sec. zette hij Turgut vast in de hoek en liet een regen van stoten en trappen op hem neerdalen waarna de scheidsrechter ingreep. Winnaar na T.K.O Ramon van der Meij.

VERSLAG verwijderd    Daarna was Brian Douwes aan de beurt. Hij vocht een C-klasse party + 100kg tegen de plaatselijke favoriet Koelewijn van Cool Gym. In de kleedkamer zei Brian dat hij het record van Ramon zou proberen te verbreken, nou het scheelde weinig want na een mooie worp en twee harde high-kicks lag Koelewijn na 1 minuut in de eerste ronde op het kanvas. Winnaar op K.O in de eerste ronde Brian Douwes.

Alle supporters weer bedankt voor jullie komst.

Klik HIER voor de foto's in het fotoalbum