-- 37 JAAR --
M
E
N
U
Klik op de link om naar de betreffende pagina te gaan
Informatie

Informatie pagina
van 6 tot 66 +        trainen met behoud van hersencellen

Waar vindt U ons:


Heemskerkerweg 51
1944 GT Beverwijk
Noord Holland
Dat is naast de achterkant van  IJssalon Scoops en Otosam aan de Alkmaarseweg

Telefoon 06-38 05 64 79

Als het goed is heeft iedereen een e-mail ontvangen over het aanmelden voor de les , geen aanmelding is geen deelname aan de les

meldt jezelf eerst aan op info@sportschoolvandermeij.nl

 

1.      Iemand dient thuis te blijven bij (ook milde!) klachten van: neusverkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, benauwdheid, koorts, plotseling verlies van reuk of smaak in de afgelopen 24 uur.  2. Als iemand binnen het huishouden koorts (38 °C of hoger) en/of benauwdheidsklachten heeft dient het hele gezin thuis te blijven tot iedereen geen klachten meer heeft.  3. Blijf minimaal 14 dagen thuis als iemand binnen het huis of jijzelf in contact bent geweest met iemand die positief is getest op corona. 4. Is het corona virus bij jou vastgesteld (middels een laboratoriumtest), blijf dan minimaal 7 dagen na de uitslag van de test thuis. 5. Schud geen handen. 6. Was je handen regelmatig met zeep/desinfectie, in ieder geval voor en na bezoek aan de sportlocatie.  7. Hoest en nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes. 8. Prullenbakken dienen afgesloten te zijn en te worden bediend met een voetpedaal.  9. Werkzaamheden worden zoveel mogelijk vanuit huis gedaan.  10. Houd 1,5 meter afstand met personen van 18 jaar of ouder ; 11. Ga voordat je naar een sportlocatie gaat thuis naar het toilet, niet op de sportschool.

In de zaal hoeven we geen afstand tot elkaar te houden de lessen kunnen we weer hervatten zoals ze waren , dit geldt voor jeugd tot en met 17 jaar, voor 18 jaar en ouder geldt  de 1,5 meter afstand ook in de zaal , dus niet meer sparren maar alleen bokszak training .   Wij houden de kleedkamers gesloten omdat we daar niet voor iedereen de 1,5 meter afstand kunnen garanderen , kom dus in schoon gewassen trainingskleding naar de sportschool en neem een tas mee voor je schoenen en sokken en zet je tas in de zaal  , gebruik alleen je eigen drinkwater fles en neem die ook weer mee naar huis .

Wij mogen geen handschoenen en scheenbeschermers uitlenen .

Wij houden de sportschool en materialen goed schoon en hebben ventilatie aangebracht .

Ook is er gelegenheid om je handen te wassen , desinfecteren van de handen is verplicht

 NEEM ALLEMAAL EEN EIGEN HANDDOEK MEE

Verlaat de sportschool zo snel mogelijk zodat de volgende groep naar binnen kan , kom niet te vroeg maar zorg dat je wel op tijd in de les bent 6 minuten voor aanvang van de les ben je vroeg genoeg , je hebt je trainings kleding immers al aan , ga dus niet omkleden in de zaal  .

 Buiten is het ook zaak om 1,5 meter afstand van elkaar te houden , je mag niet in de hal van de sportschool wachten .

Alleen leden hebben toegang tot de sportschool , dus ouders ,  verzorgers  blijven buiten wachten ,  dit omdat we binnen anders niet de 1,5 meter in acht kunnen nemen .

Meld jezelf eerst aan voor de les op : info@sportschoolvandermeij.nl

Voor de laatste foto´s die nog niet in het fotoalbum staan  klik met de rechtermuis knop op de link hieronder  , klik op koppeling openen in nieuw venster  
 
http://picasaweb.google.nl/25jaarsportschool


Nieuw sportschool van der Meij T-shirts  of tank top  € 15,00