-- 38 JAAR --
M
E
N
U
Klik op de link om naar de betreffende pagina te gaan
Contact

Contact opnemen
van 6 tot 66 +         trainen met behoud van hersencellen

U kunt contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Tel: 06-38 05 64 79

Email: info@sportschoolvandermeij.nl

via Facebook  en Instagram                                HUISREGELS

Bij het betreden van sportschool van der Meij verklaart iedereen akkoord te gaan met onze huisregels en zich hier aan te houden.
Bij deelname verklaar je jezelf gezond en fit tot het volgen van lessen en trainingen .
Sportschool van der Meij en de instructeurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige vorm van lichamelijk letsel welke deelnemers voor tijdens en na de lessen , trainingen en het gebruik van fitness faciliteiten mocht overkomen , iedere deelnemer traint op eigen risico ,letsel bij minderjarigen is voor eigen risico van ouder of voogd .
Medische klachten meld je vooraf aan de instructeur .
De sporter gaat met respect met zijn medesporter en instructeur om , grof taalgebruik , pesten , discriminatie in welke vorm dan ook is verboden , vechten gebeurt niet op straat .
Zorg altijd voor een goede hygiene , gebruik een deodorant en sport in droog schoon gewassen sportkleding, in de zaal worden geen buitenschoenen gedragen .
Het is toegestaan om een goed afsluitbare drinkfles mee te nemen in de zaal  etenswaren zijn niet toegestaan in de zaal en kleedkamers .
Roken , alcohol en drugs zijn in de hele sportschool verboden .
Een wedstrijd win je eerlijk op eigen kracht het gebruik van doping is verboden .
Het gebruik van een mobiele telefoon is verboden in de kleedkamer , het maken van foto´s of filmpjes in de zaal is alleen toegestaan met goedkeuring van andere sporters en instructeur .
De apparatuur moet na gebruik worden gereinigd , tijdens het trainen gebruik je een eigen handdoek op alle apparaten .
Laat sieraden , geld en andere waardevolle spullen thuis , wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal , bij diefstal of onzedelijk gedrag wordt de politie ingeschakeld .
Ouders , verzorgers bemoeien zich niet met de les .

© 2003